Santika Superior loungeset

Voeg sfeer en comfort toe aan je tuin met de Santika Superior loungeset.

De teakhouten loungeset heeft een solide uitstraling, maar heeft ook een stijlvol karakter dankzij de aluminium rugleuning. Het prachtige natuurlijke verouderingsproces en de minuscule haarscheurtjes in het teakhout maken deze loungeset altijd uniek en eigenzinnig. De lage zit van de loungeset straalt een echt relaxte sfeer uit. 

De dikke kussens zorgen ervoor dat je comfortabel kunt zitten of liggen. 

Alle modellen van de Santika Superior loungeset

Santika Superior hoek loungeset 3-delig

Santika Superior hoek loungeset 4-delig center

Santika Superior hoek loungeset 4-delig met tafel

Santika Superior-Seaside 120 cm loungeset 4-delig

Santika Superior hoek loungeset 5-delig

Santika Superior Seaside 120 cm loungeset 5 delig

Santika Superior Seaside 120 cm hoek loungeset 5 delig

Voeg je header hier toe

Deze prachtige set loungestoelen is gemaakt van teakhout en heeft een stoere en moderne uitstraling. Hout zal na verloop van tijd mooie fijne scheurtjes ontwikkelen, terwijl teak een mooie grijze kleur zal krijgen. Dit geeft de Superior Loungeset een extra stoere uitstraling. Als u wilt dat uw hoekmeubel zijn originele houtkleur behoudt, kunt u teakhouten banken het beste verzorgen met de onderhoudsproducten. 

Met behulp van onderhoudsproducten kunt u ervoor zorgen dat uw teakhouten bank water- en stofbestendig wordt en zo uw loungeset goed beschermt tegen schimmelvorming. De rugleuning van de loungebank SantikaSuperior is gemaakt van gepoedercoat aluminium, dat volledig onderhoudsvrij is. Poedercoaten betekent dat er bij hoge temperaturen een extra beschermingslaag op het aluminium wordt aangebracht.

De stof die gebruikt wordt voor deze Santika loungeset is van het premium merk Sunproof. In de tuinmeubelindustrie is dit een van de meest hoogwaardige stoffen die voor tuinmeubelen worden gebruikt. Zo is de stof getest volgens hoge kwaliteitsnormen, regen of zonneschijn. Bovendien kunnen de kussens worden geritst en indien nodig in koud water worden gewassen.