Santika Salviano loungeset

Deze zomer genieten in stoere, stijlvolle casual kleding? Dan is de Santika Salviano loungeset een goede keuze. 

Het frame is gemaakt van gepoedercoat aluminium. Op de zijhekken zijn subtiel weefpatronen aangebracht. Dit brengt sfeer en comfort in een verder ijzersterk gebouw. Het mooie van deze materialen is dat ze weinig onderhoud vergen. Bij deze loungeset hoort ook een stoel. 

Zo kun je meer variatie aan je opstelling toevoegen en tevens een extra zitplaats creëren. De Santika Salviano loungeset heeft een uniek design waardoor het een echte eyecatcher wordt in je tuin! 

Santika Salviano loungeset

Materiaal Santika Salviano loungeset

De eigentijdse collectie Santika Salviano loungestoelen heeft een aluminium frame en is afgewerkt met hoogwaardig wicker draad. 

Dit is een enkelkernig rieten koord met overal kleur. Daarnaast is dit rieten koord UV-bestendig en dus bestand tegen alle weersomstandigheden. Rieten draden in een natuurlijke kleur zorgen voor een natuurlijke uitstraling. 

Aluminium frame gepoedercoat in antraciet kleur. Dit is een extra beschermingslaag die wordt aangebracht bij hoge temperaturen. De Santika Salviano Loungeset is volledig weerbestendig en kan het hele jaar buiten blijven staan. 

De kussens in de loungeset zijn voorzien van een waterdichte en vlekbestendige coating. We raden aan om de mat op een droge en donkere plaats op te bergen wanneer deze niet wordt gebruikt, of de hoekbank af te dekken met een Outdoor Cover (in de zomer). 

De Santika Salviano loungeset is daarnaast eenvoudig schoon te maken met een mild sopje en behoeft verder geen onderhoud.