Santika Phantom loungeset

De Santika Phantom hoekloungeset kenmerkt zich door een robuust design en uitstekend zitcomfort.

Dit betekent optimaal genieten zonder ergens op in te boeten. Het gepoedercoate aluminium van het loungepak zorgt in combinatie met het strakke design voor een tijdloze en tegelijkertijd robuuste uitstraling. 

De kussens zijn fijn en de vulling dik, wat zorgt voor hoogwaardig zitcomfort. De Santika Phantom kan echt het middelpunt van elke tuin worden!

Santika Phantom hoek loungeset 5-delig Grijs-antraciet

Modellen

Santika Phantom hoek loungeset 6-delig Wit

Santika Phantom hoek loungeset 6-delig Wit 3507

Santika Phantom hoek loungeset 6-delig Antraciet

Santika Phantom hoek loungeset 6-delig Grijs-antraciet

Santika Phantom hoek loungeset 6-delig wit met vuurtafel

Santika Phantom-Seaside 95 cm hoek loungeset 6-delig Wit

Santika Phantom hoek loungeset 5-delig Wit

Santika Phantom hoek loungeset 5-delig Wit

Santika Phantom hoek loungeset 5-delig antraciet

Santika Phantom hoek loungeset 5-delig Grijs-antraciet

Santika Phantom loungeset materiaal

Deze prachtige Santika loungeset is geheel gemaakt van gepoedercoat aluminium en is verkrijgbaar in antraciet of wit. De rugleuning en het zitgedeelte zijn voorzien van bijzonder dikke en comfortabele kussens. 

Poedercoaten betekent dat de kleur bij hoge temperaturen wegbrandt. Door al zijn eigenschappen is aluminium niet meer weg te denken op het gebied van tuinmeubelen. Aluminium is bijvoorbeeld licht en oersterk, waardoor deze loungeserie het hele jaar door buiten kan staan. 

De bijzonder luxe en goed gevulde loungekussens zijn behandeld met een speciale coating waardoor ze bestand zijn tegen stof en vocht. 

Het is aan te raden om de zitkussens en rugkussens één keer per jaar in te spuiten met een textielbeschermer. Eventueel kun je de hoes ook koud wassen in de wasmachine. Na het wassen kun je ze het beste nog een keer behandelen met textielbeschermer.