Santika Levante loungeset

De Santika Levante loungeset is een solide set die is opgebouwd uit losse modules. 

Lichtgewicht kussens vormen een frisse en stijlvolle combinatie met het hoogwaardige teakhout van de loungebank. De kussens zijn lekker stevig met dikke vulling. Je kunt er dus met gemak een warme zomeravond in doorbrengen. 

Materiaal santika levante loungeset

Hoekbank Levante is gemaakt van teakhout. Het is een zeer duurzame houtsoort die erg populair is in de tuinmeubelindustrie. De set is voorzien van een grey wash buitenkant voor een stoere uitstraling aan een loungeset. 

Deze Santika loungeset zal na verloop van tijd een mooie grijze kleur krijgen. Dit versterkt de natuurlijke uitstraling van de Santika Levante Lounge Set. Wil je dat je hoekset zijn bruine kleur behoudt? Dan raden we aan om je meubelen te behandelen met Garden Collections Teak Wood Protector.

De kussens van de Santika Levante 6-delige hoekset zijn zeer goed opgevuld. Dit zorgt voor heerlijk zitcomfort.

De stof die gebruikt is voor de mat is van het premium merk Sunproof. Dit is een van de meest gewilde premium stoffen voor buitenmeubels in de tuinmeubelindustrie. 

De stof garandeert hoge prestaties op het gebied van regenbescherming. De kussenhoes is ook afneembaar en wasbaar in koud water indien nodig. Wij raden aan om het dekbedovertrek na het wassen te behandelen met Garden Collections Textile Protector.

Santika Levante hoek loungeset 7-delig Naturel teak