Santika Cantik loungeset

Op zoek naar een mooie en stijlvolle hoekloungeset? Bekijk dan het Santika Cantik Loungeset. 

Deze Santika Cantik Loungeset heeft een prachtige moderne uitstraling en is een echte eyecatcher in je tuin. De Loungeset biedt overweldigend zitcomfort dankzij de ruime kussens. 

Dit zorgt voor de best mogelijke lounge-ervaring. De Santika Cantik Loungeset is gemaakt van een combinatie van teakhout en aluminium, helemaal de trend! Deze set heeft vijf zitplaatsen. 

Santika Cantik hoek loungeset 3-delig Old teak greywash

Alle modellen van de Santika Cantik loungeset

Santika Cantik hoek loungeset 3-delig

Santika Cantik hoek loungeset 3-delig Old teak greywash

Santika Cantik hoek loungeset 4-delig tafel

Santika Cantik hoek loungeset 4-delig Old teak greywash

Santika Cantik hoek loungeset 4-delig center

Santika Cantik hoek loungeset 4-delig Old teak greywash

Santika Cantik hoek loungeset 5-delig

Santika Cantik hoek loungeset 7-delig Old teak greywash

Materiaal van de Santika Cantik loungeset

Voor deze hoekbank zijn diverse verschillende materialen gebruikt

Teak

Santika Cantik loungeset is een combinatie van teakhout en aluminium. Twee zeer goede terrasmaterialen. Door de ash wash behandeling zal teak na verloop van tijd een mooie grijze kleur krijgen. Dit geeft de loungeset een zeer solide uitstraling. 

Je kunt er ook voor kiezen om deze loungeset van Santika bruin te houden. Dit kunt u het beste doen met een teakbeschermer. Met de Teak Protector van Garden Collections zorg je ervoor dat het teakhout zijn bruine kleur behoudt en dat je hoekbank wordt beschermd tegen water en stof.

Aluminium

De aluminium armleuningen zijn volledig onderhoudsvrij en kunnen indien nodig met een vochtige doek worden gereinigd. Aluminium roest niet en is voorzien van een poedercoating. Dit betekent dat de antracietkleur door hoge temperatuur op het aluminium wordt ingebrand. Zo zijn er poederkorrels aangebracht op de aluminium balustrades, die door warmte stroperig worden waardoor er een prachtige antraciet coating ontstaat rondom het Santika Cantik loungeset.

Stof

De stof die gebruikt is voor de mat is van het premium merk Sunproof. Dit is een van de beste leveranciers van stoffen voor buitenmeubels in de tuinmeubelindustrie. De stof is getest op hoge prestaties, bijvoorbeeld bescherming tegen regen of zonneschijn. 

Het kussen is ook uitneembaar, zodat het in koud water kan worden gewassen.