Manifesto Salera

Deze set van 4 Manifesto Salera heeft een prachtige uitstraling dankzij de rieten koordconstructie. 

 

Gecombineerd met aluminium valt deze set loungestoelen op tussen veel verschillende tuinstijlen. De loungestoel met rieten koord is strak, modern en zeer comfortabel. 

Deze set is verkrijgbaar in 2 kleuren namelijk white en charcoal

Deze set van 5 zitplaatsen bestaat uit: 2 Manifesto Salera Lounge Tuinstoelen, 1 Manifesto Salera Lounge Tuinbank 3 Zits 

Manifesto Salera modellen

Er zijn verschilende Manifesto Salera modellen. Die kan je hier bekijken. 

Manifesto Salera stoel-bank loungeset 4-delig 2

Materiaal

De Manifesto Salera Lounge Chair Sofaset bestaat uit een stevig aluminium frame met grijs rieten koord. Rieten touw is textieldraad omwikkeld met polyester. Loungetafel en setframes zijn gemaakt van aluminium. Aluminium is een lichtgewicht en sterk materiaal. Het is gepoedercoat. Poedercoaten is het aanbrengen van verf op aluminium bij hoge temperaturen. Daarom heeft de kleurlaag op het meubel een extra bescherming. Aluminium is ook onderhoudsarm. Eigentijdse materialen geven een stijlvolle uitstraling aan je tuin. Deze combinatie maakt het materiaal sterk en toch licht van gewicht. Het is ook gemakkelijk te onderhouden. Gebruik voor het schoonmaken veel water, groene zeep en een zachte borstel of spons.

De kussens van de Salera loungeset zijn gemaakt van polyester in de kleur antraciet. Houd er rekening mee dat deze matten niet weerbestendig zijn en droog moeten worden bewaard als ze niet worden gebruikt. Dit verlengt de levensduur van de mat. In de winter raden we aan om de tuinmeubelen binnen op te bergen. Als dit niet mogelijk is, kunnen ze worden blootgesteld. Zorg er bij glazuur voor dat het materiaal niet wordt belast: polyester zal uitharden, waardoor de kans op scheuren groter wordt.