Lifestyle Marietta loungeset

De Lifestyle Marietta Loungeset is een stijlvolle en unieke hoekbank uit de tuinmeubel collectie. 

Deze mooi vormgegeven loungeset heeft een aantrekkelijke uitstraling. 

Ook het zitcomfort in deze loungeserie is uitstekend. Dat komt mede doordat de rugleuning iets hoger is en naar achteren afloopt. Bovendien zijn de dikke kussens voorzien van hoogwaardige vulling. 

De teakhouten armleuning afwerking maakt de ontspanningsruimte compleet. De Lifestyle Marietta Loungeset staat prachtig op elk terras waar je heerlijk kunt genieten van het buitenleven!

Materiaal Marietta loungeset

De Lifestyle Marietta Loungeset is gemaakt van duurzame materialen. 

De tuinmeubelen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. De belangrijkste voordelen van dit materiaal zijn dat het sterk, licht van gewicht en onderhoudsvrij is. Daarnaast is het aluminium voorzien van een sterke poedercoating voor extra bescherming van de tuinset. 

De goed gevulde kussens zijn gemaakt van stevige stof en zijn vooral geschikt voor buitengebruik. De kussens zijn ook weerbestendig omdat de materialen zijn behandeld om stof en vocht af te stoten. 

De houten delen zijn gemaakt van teak. Teak is een zeer duurzame en hoogwaardige houtsoort die het hele jaar door geschikt is voor buiten. Hout kan op natuurlijke wijze verouderen of bruin blijven.