Lifestyle garden furniture Manuta

Lifestyle Manuta Loungeset van 3 heeft een eigentijds design en is gemaakt van aluminium. 

Geef je tuin een moderne touch met dit stijlvolle model dat de zomer nog mooier maakt! De grijze kussens in deze sofaset zorgen voor optimaal zitcomfort voor totale ontspanning. 

Loungesets bieden plaats aan vier of vijf personen en zijn op verschillende manieren samen te stellen.

Lifestyle Manuta hoek loungeset 5-delig Wit

Lifestyle Manuta modellen

Bekijk hier de diverse modellen.

Lifestyle Manuta hoek loungeset 5-delig Wit

Lifestyle Manuta hoek loungeset 5-delig Wit

Lifestyle Manuta hoek loungeset 4-delig Wit

Lifestyle Manuta hoek loungeset 4-delig Wit

Lifestyle Manuta hoek loungeset 3-delig Grijs-antraciet

Lifestyle Manuta hoek loungeset 3-delig Grijs-antraciet

Lifestyle Manuta hoek loungeset 3-delig

Lifestyle Manuta hoek loungeset 4-delig

Lifestyle Manuta hoek loungeset 3-delig

Voeg je header hier toe

Aluminium wordt steeds vaker gebruikt in de tuinmeubelindustrie. Ook Lifestyle Garden Furniture koos er deze keer voor om aluminium te gebruiken in de loungestoel. De Lifestyle Manuta collectie is volledig gemaakt van aluminium. Het materiaal is zeer sterk en versterkt met een coating. Deze zogenaamde poedercoating is een extra beschermingslaag. 

Deze laag beschermt tegen krassen en stoten. Daarnaast heeft het materiaal het voordeel dat het weinig onderhoud vergt. Een voorjaarsschoonmaak is voldoende om uw loungestoel er op zijn best uit te laten zien.

Bovendien is het ook gemakkelijk op te tillen, waardoor verplaatsen en opbergen gemakkelijker wordt. Kussens zijn inbegrepen in de loungeset. De hoes is gemaakt van katoen en polyester om een stevige overall te garanderen. Katoenen stof zorgt ervoor dat de hoes comfortabel aanvoelt en het ademend vermogen verbetert. Door de speciale coating blijven de matten over het algemeen schoon en droog. De coating is water- en stofbestendig. Als er vuil achterblijft, kun je de ritshoes eenvoudig verwijderen en wassen. De hoes moet gewassen worden in koud water (30°C). 

Als u de kussens niet gebruikt, berg ze dan op. Door het op te bergen heb je langer plezier van je kussen. Het is het beste om uw kussens op te slaan in een goed geventileerde ruimte met weinig of geen blootstelling aan licht. Je hebt ook de mogelijkheid om kussenzakken of -dozen aan te schaffen.