Lifestyle Chala garden furniture

Op zoek naar een stijlvolle loungeset die uiterst onderhoudsvriendelijk is en een eyecatcher op je terras zal zijn? 

Bekijk dan onze Lifestyle Chala Relaxing Garden Set. De Lifestyle Chala lounge stoelen set heeft een prachtige moderne uitstraling, helemaal ontworpen volgens de laatste trends. 

De goed gevulde kussens van Lifestyle Chala loungeset zorgen voor een heerlijk zitcomfort. 

Lifestyle garden furniture chala-loungeset

De Lifestyle Chala Loungeset is gemaakt van duurzaam aluminium. Aluminium is al jaren een trend in de wereld van tuinmeubelen. Aluminium heeft veel voordelen, zoals het feit dat de loungestoel erg licht van gewicht is, waardoor de Lifestyle Chala loungestoel gemakkelijk verplaatsbaar is op je terras. 

Een ander voordeel van aluminium is dat het niet roest. Het aluminium frame van de Lifestyle Chala stoel bank loungeset is gepoedercoat wat de loungestoel een mooie moderne uitstraling geeft. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Breng poeder aan op aluminium. 

Deze wordt opgewarmd in de oven. Tijdens het uithardingsproces worden de poederdeeltjes eerst verhit tot een vloeistof, daarna stroperig en uiteindelijk uitgehard tot een prachtige, zeer duurzame coating op de Lifestyle Chala Lounge Set. 

Bij deze Lifestyle loungeset zijn de kussens goed gevuld en zorgen voor een heerlijk zitcomfort. De mat is ook gecoat om de mat water- en stofbestendig te maken. De kussens zijn ook afneembaar, waardoor het eenvoudig is om ze te wassen op een lage temperatuur.