Intenso Stila

De Intenso Stila/ROUGH-K Loungeset voor 5 personen is een geweldige set om in te loungen. 

Een stijlvol loungeset ziet er warm en rijk uit. Deze set bestaat uit een stoere rieten lounge tuinbank, twee naturelkleurige lounge tuinstoelen en twee ROUGH-K lounge tuintafels. 

Modern design en comfortabele kussens maken van deze set de plek van je dromen.

Verschillende kleuren

Bekijk hier de verschillende kleuren van de Intenso Stila. 

Intenso Stila/ROUGH-K stoel-bank loungeset 5-delig Faded grey

Intenso Stila/ROUGH-K stoel-bank loungeset 5-delig Natural

Materiaal Intenso Stila

Wicker lounge tuinbanken en tuinstoelen zijn gemaakt van een combinatie van teakhout, aluminium en wicker. Tuinbanken en tuinstoelen hebben teakhouten poten en de zitting bestaat uit een aluminium frame en is bekleed met kunststof weefsel. 

Dit handgeweven draad wordt ook wel wicker genoemd. Dit geeft de tuinmeubelen een luxe en comfortabele uitstraling. Aluminium en wicker zijn sterk, licht van gewicht en onderhoudsarm. Daarom zijn rieten tuinmeubelen eenvoudig schoon te maken met een sopje en een zachte doek of borstel.

De tuintafel is gemaakt van teakhout met een old teak ash wash. Hierdoor oogt de tafel stoer. Teak is een duurzaam materiaal dat veel buiten wordt gebruikt. Ook na verloop van tijd blijft het zware hout zacht en koel aanvoelen. Een natuurlijk effect van teakhout is dat het veroudert naarmate het langer buiten staat. 

Het krijgt zijn eigen mooie zilvergrijze kleur. Ook het ontstaan van scheurtjes en haarscheurtjes hoort erbij. Dit geeft klassiek hout zijn charme. In de winter kunt u uw tuinmeubelen het beste naar binnen halen. Als dit niet mogelijk is, kunnen ze veilig onafgedekt buiten worden gelaten.

Comfortabele loungekussens zijn ontworpen om spatten te weerstaan ​​met een strakke en luxe uitstraling. De binnenzijde van de kussenhoes is voorzien van een dunne kunststof coating. Kussenhoes is afneembaar en wasbaar in koud water. Ons advies geldt ook voor buitenmatten: berg de mat op een droge plek op als je hem niet gebruikt. Zo heb je er langer plezier van. De afmetingen van deze casual set vind je op de foto’s.

Voeg je header hier toe