Intenso Fonteno

De Intenso Fonteno Loungeset is een heerlijke loungeset. 

Deze stevige houten loungeset oogt warm en koninklijk. De loungeset biedt veel ruimte dankzij de combinatie van de Intenso Fonteno lounge tuinbank en de Intenso Foneno tuinstoelen. 

Strak, modern design en comfortabele kussens maken van deze set de plek van je dromen.

Materiaal Intenso Fonteno loungeset

Deze stoel bank loungeset is gemaakt van teakhout. Teak is een duurzaam materiaal dat veel buiten wordt gebruikt. Ook na verloop van tijd blijft het zware hout zacht en koel aanvoelen. 

Een natuurlijk effect van teakhout is dat het veroudert naarmate het langer buiten staat. Ook het ontstaan van scheurtjes en haarscheurtjes hoort erbij. Dit geeft klassiek hout zijn charme. 

In de winter kunt u uw tuinmeubelen het beste naar binnen halen. Als dit niet mogelijk is, kunnen ze veilig onafgedekt buiten worden gelaten.

Het comfortabele loungekussen is ontworpen om spatten te weerstaan met een strakke en luxe uitstraling. 

De binnenzijde van de kussenhoes is voorzien van een dunne kunststof coating. Kussenhoes is afneembaar en wasbaar in koud water. 

Ons advies geldt ook voor buitenmatten: berg de mat op een droge plek op als je hem niet gebruikt. Zo heb je er langer plezier van. In de winter kunt u uw tuinmeubelen het beste naar binnen halen. Als dit niet mogelijk is, kunnen ze veilig onafgedekt buiten worden gelaten.