Hartman

Op zoek naar een Hartman loungeset? Kijk hier je ogen uit en vind een mooie loungeset.

Hartman materiaal

Hartman loungesets zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. 

hartman loungeset aluminium

Zo heb je bij Hartman diverse loungesets van aluminium. Aluminium is een zeer goed materiaal voor buitengebruik. Zo is aluminium licht van gewicht en zeer sterk. Bovendien roest aluminium niet. 

Een ander grote voordeel van aluminium loungesets is dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn. Zo hoef je allen de meubelen regelmatig af te doen met een doek. Dit doe je het beste door veel water en groene zeep te gebruiken in combinatie met een zachte doek of borstel.

Hartman loungeset outdoor textiel

een ander materiaal waar Hartman gretig gebruik van maakt is outdoor textiel. Ook hartman is het niet ontgaan dat  dit materiaal steeds populairder wordt. Logisch want het materiaal zorgt voor een strakke en luxe uitstraling. 

Een klein nadeel van buitentextiel is dat het vaker gereinigd moet worden dan andere soorten materialen loungesets. Belangrijk hierbij is dat je geen bijtende of agressieve reinigingsmiddelen gebruikt. Deze loungesets kan je ook het best t alleen met veel water en groene zeep schoonmaken. 

hartman loungeset wicker

Ook op het gebied van Wicker heeft Hartman een loungeset. Al is hierbij het aanbod wat beperkt. Momenteel is er alleen de Hartman Oliver op de markt. 

Deze loungeset is verkrijgbaar in 1 kleuren namelijk de carbon black kleur. Wel heb je afwisseling in de bijpassende loungetafel.  

Hartman loungeset aanbiedingen

We snappen heel goed dat je niet teveel wilt betalen voor een loungeset. Daarom houden wij de acties in de gaten en zal je deze terug vinden in het overzicht van onze loungesets. We hopen je hiermee te helpen met het vinden van een voordelige en mooie loungeset.

Ruime aanbod van Hartman

Hartman heeft een uitgebreid aanbod. Bij een Hartman loungeset kun je denken aan een chaise longue, een hoekbank, een stoel bank tafel loungeset. Daarnaast gebruiken ze ook diverse materialen. Zo maken ze bijvoorbeeld gebruik van aluminium voor de gehele loungeset, maar de belangrijkste stof die ze gebruiken is toch wel outdoor textiel. Dit zie je in de meeste loungesets terug komen. Hierdoor lijken de banken haast wel voor binnen bedoelt, maar je kan deze met een gerust hart buiten neerzetten.

Merk Hartman

Hartman is misschien wel het bekendste tuinmeubelmerk van Nederland. Hartman heeft 3 kernwaarden die ze terug laten komen in hun loungesets en andere tuinmeubelen.

het eerste punt is comfort. Wat heb je aan een mooie hoekbank die niet lekker zit, daarom moeten loungesets van Hartman aan een hoge eis voldoen en zorgen voor een heerlijk comfort. Daarnaast vind Hartman er ook bij horen dat je niet veel werk hebt aan het onderhouden van je tuinmeubelen, want daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Daarom zijn de meeste meubelen van Hartman ook onderhoudsarm.

Andere merken

Hartman series

  • Hartman Studio loungeset
  • Hartman Dion loungeset
  • Hartman Oliver loungeset
  • Hartman Lucas loungeset