Forza loungeset

Ben je op zoek naar een prachtige loungeset van hoogwaardige kwaliteit? Bekijk dan eens hier het aanbod aan Forza loungesets.

Er is voldoende keuze van loungesets voor 2 personen tot 7 personen. Stoel-bank loungesets tot hoekbanken en zowel aluminium als wicker loungesets.

Materiaal

Het merk Forza maakt momenteel gebruik van 2 materialen. Die materialen zijn wicker en aluminium. 

Wicker is een ander woord voor vlechtwerk. Dit materiaal is zeer geschikt voor tuinmeubelen, omdat het sterk en licht van gewicht is. Daarnaast is het makkelijk te omderhouden en schoon te maken.

De aluminium loungesets van Forza hebben dezelfde voordelen. Het enige wat aluminium onderscheidt ten op zichten van wicker is dat het een veel moderne uitstraling heeft. 

Waar aluminium een moderne uitstraling heeft, heeft een Forza loungeset van wicker een mooie natuurlijk en landelijke uitstraling. Het is dus maar net wat het best in jouw tuin staat of wat jouw persoonlijke voorkeur is. 

Soorten loungesets

Forza is een groot tuinmeubelmerk en speelt daarom in op bijna alle behoeftes van de klant. Daarom hebben ze ook een ruim aanbod aan diverse type loungesets. 

Zo hebben ze de volgende soorten loungesets:

  • Traditionele hoekbank
  • Stoel-bank loungeset
  • Stoel loungeset
  • Chaise longue loungesets
  • Dining loungesets
Het enige wat in het aanbod nog ontbreekt is een platform loungeset. Wellicht dat dit in de toekomst ook nog op de markt komt.