Migliore

Ben jij op zoek naar een prachtige loungeset. Wellicht dat de Coco Migliore loungeset iets voor jou is.

Het is een moderne platform loungeset met tafeltjes aan de zijkant.

Daarnaast wordt deze set geleverd met heerlijk dikke kussens voor optimaal zitcomfort.

Voor bij jouw in de tuin?

Ervaar de luxe en het comfort van de Coco Migliore Loungeset. Prachtig vormgegeven loungesets zijn een sieraad in de collectie van de Coco loungesets. 

De combinatie van aluminium afwerkingen en lederlook touwen geven Coco Migliore een unieke uitstraling. Deze set is uitgevoerd in de kleur antraciet, wat voor een frisse en moderne uitstraling zorgt. 

Daarnaast wordt de loungeset geleverd met rijkelijk gecapitonneerde zit- en rugkussens. Deze all-weather kussens zijn bovendien voorzien van een vlek- en waterafstotende coating. Geniet van het buitenleven met de Coco Migliore! 

Waar uit bestaat de Coco Migliore

De Coco Migliore hoek loungeset 4-delig bestaat uit:

  • 1 x Coco Migliore open bank links
  • 1 x Coco Migliore open bank rechts
  • 1 x Coco Migliore XL-hoek module
  • 1 x Coco Migliore lougetafelset (2-delig)
Coco Migliore hoek loungeset 4-delig Wit

Voeg je header hier toe

Coco Migliore Loungeset is gemaakt van de beste materialen. Zo is de loungeset is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit aluminium materiaal heeft als voordelen dat het sterk, licht en onderhoudsvrij is. 

Bovendien heeft het aluminium een stevige poedercoating. Dit is een coating die bij hoge temperaturen wordt aangebracht voor extra bescherming. De kussenset is gemaakt van hoogwaardige stof en vulling.

De Coco Migliore Lounge Set kan het hele jaar buiten staan. Wij raden aan om de loungekussen in de lente en de zomer te beschermen met een Outdoor Cover en in de herfst en winter droog op te bergen. Het schoonhouden van de loungeset is eenvoudig met een mild sopje.