Foggia

De Coco foggia loungeset is het vlaggenschip model van het Coco merk voor het voorjaar van 2023. Deze loungeset heeft een mooi en strak design en is daarnaast uitgerust met dikke kussens voor het beste comfort. 

Daarnaast wordt er mooi met het contrast gespeeld door het donkere aluminium frame en de wat lichter gekleurde kussens. De loungetafels kun je eventueel (gedeeltelijk) onder elkaar schuiven. 

Deze set is eventueel uit te breiden met bijpassende loungestoel. 

Bestel hier voordelig de Coco Foggia loungeset

Coco Foggia loungeset

Materiaal

Het frame van deze set is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Hierdoor krijgt een loungeset al snel een strakke en moderne uitstraling. Daarnaast is het ook een duurzaam materiaal en is het onderhoudsarm. Tevens is aluminium licht, waardoor de loungeset redelijk eenvoudig te verplaatsen is. 

De Kussens zijn gemaakt van polyester en katoen. Hierdoor hebben de kussens een ademend vermogen. Ook zijn de kussens voorzien van een water en vuilwerende beschermlaag. Daarnaast zijn de hoezen afritsbaar en kun je ze koud (op 30 graden celsius) wassen. 

Afmeting Coco Foggia loungeset

Uit te breiden met een loungestoel

Zoals we in de inleiding al vertelden is deze set uit te breiden met een (of meerdere) loungestoelen. 

Ideaal als de 5 zitplaatsen die set biedt net niet voldoende is. Of je het gewoon fijn vindt om af en toe in een stoel te zitten. 

Daarnaast biedt het ook uitkomst voor mensen met een kleine tuin of een balkon. Je kan dan bijvoorbeeld voor 2 loungestoelen gaan. 

Prijsklasse

De prijs van deze loungeset ligt op 1.999 euro

De loungestoel kost 439,-

Mocht je dus voor een loungeset met loungestoel gaan kom je uit op 2.438,-

En mocht je voor 2 loungestoelen gaan kom je uit op 878,-