Bellagio loungeset

Ben je op zoek naar de ultieme loungeset voor je tuin? Zoek niet verder, want de Bellagio loungeset biedt de perfecte mix van comfort, stijl en duurzaamheid. Of je nu wilt genieten van gezellige avonden met vrienden en familie of gewoon wilt ontspannen na een lange dag, de Bellagio loungeset is de ideale keuze voor jouw buitenruimte.

Alle series van Bellagio

Met de uitgebreide collectie Bellagio loungesets heb je volop keuze om de set te vinden die perfect bij je past. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke uitstraling of juist gaat voor modern design, er is een Bellagio loungeset die aan al je wensen voldoet. De diverse modellen, zoals de Bellagio Vezzano loungeset en de Avanti di Bellagio loungeset, bieden verschillende stijlen en configuraties om aan te sluiten bij jouw persoonlijke smaak.

Bellagio loungeset series

Bovenstaand heb je natuurlijk alle series al een keer gezien, maar voor het gemak hebben we ze hier ook nog even op een rijtje neergezet.

  • Bellagio Avolo
  • Bellagio Vezzano
  • Bellagio Bravo
  • Bellagio Sorico
  • Bellagio Sorani
  • Bellagio Esenta
  • Bellagio Cadora
  • Bellagio Valli
  • Bellagio Campazzo

Comfort en Duurzaamheid Gecombineerd: Wicker en Kwaliteit

Een loungeset moet niet alleen mooi zijn, maar ook comfortabel en duurzaam. De Bellagio loungesets zijn gemaakt van hoogwaardig wicker, een robuust materiaal dat bestand is tegen diverse weersomstandigheden. Dit betekent dat je loungeset er seizoen na seizoen prachtig uit blijft zien, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vervaging of slijtage. De Bellagio loungeset biedt daarnaast ultiem zitcomfort dankzij de ergonomische ontwerpen en zachte kussens.

Unieke Loungeset met Vuurtafel

Wil je een extra vleugje gezelligheid toevoegen aan je buitenruimte? Kies dan voor een Bellagio loungeset met vuurtafel. Deze functionaliteit zorgt niet alleen voor warmte op koelere avonden, maar creëert ook een knusse sfeer waar je samen met je dierbaren kunt genieten. De combinatie van comfortabele zitplaatsen en de vuurtafel maakt van je tuin een gastvrije plek voor ontspanning en vermaak.

Complete Tuinset ook als Wicker Tuinset Verkrijgbaar

Naast de individuele loungesets biedt Bellagio ook complete tuinsets aan. Deze sets combineren de loungeset met andere bijpassende tuinmeubelen, zoals tuinstoelen en een tafel. Dit maakt het inrichten van je buitenruimte nog eenvoudiger, omdat je alles in één keer hebt. De Bellagio tuinset met wicker heeft dezelfde kwaliteit en stijl als de individuele loungesets en zorgt voor een harmonieus geheel in je tuin.

Uniek bij Kees Smit

Deze loungeset serie is exclusief verkrijgbaar bij Kees Smit. 

Ieder jaar brengt Kees Smit unieke tuinmeubelen uit, waaronder een paar nieuwe series van het merk Bellagio. De Bellagio loungesets zijn van hoogwaardige kwaliteit en de meeste serie zijn te herkennen aan de mooi strakke en moderne uitstraling.

Naast Bellagio loungesets zijn er ook Bellagio ligbedden en Bellagio tuinsets.

Bellagio Loungeset voor Luxe Buitenleven

Of je nu op zoek bent naar een loungeset, tuinset of loungebank, Bellagio heeft alles wat je nodig hebt om van je buitenruimte een luxe oase te maken. Met diverse stijlen, comfortabele zitplaatsen en hoogwaardige materialen, biedt de Bellagio loungeset de perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit. Voeg een vleugje stijl en comfort toe aan je tuin met de prachtige Bellagio loungeset en creëer een plek waar je kunt ontspannen en genieten, seizoen na seizoen.