4 Seasons Outdoor loungeset

Op zoek naar een 4 Seasons Outdoor loungeset? Bekijk hier ons overzicht.

Materiaal van de 4 Seasons Outdoor loungeset

Er is niet een soort materiaal dat gebruikt wordt voor de loungesets van 4 Seasons Outdoor. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van Wicker, Teak hout, Aluminium en Rope. 4 Seasons Outdoor loungesets kunnen gemaakt zijn van Wicker, een mooi voorbeeld hiervan is de kingston serie.

Daarnaast wordt het aluminium vaak gebruikt voor de pootjes maar er zijn ook diverse loungesets die volledig uit aluminium bestaan.

Teak hout wordt ook op diverse manieren gebruikt. Af en toe voor de pootjes, maar veel vaker zie je het terug bij platform loungesets. De tafeltjes aan de zijkant zijn vaak gemaakt van teak hout. Ook zijn er diverse loungesets die volledig uit teak hout bestaan.

Rope is een relatief nieuw materiaal. Rope is vertaald natuurlijk touw. Hiermee kunnen ze mooie creatieve patronen spannen. Dit zorgt voor een moderne en prachtige loungeset.

Garantie 4 Seasons Outdoor

4 Seasons Outdoor geeft op de meeste producten 5 jaar garantie. Hieruit blijkt wel dat ze veel vertrouwen hebben in de producten die ze maken. Daarnaast geven ze zelfs 10 jaar garantie op het wicker. Al met al kun je dus wel concluderen dat 4 Seasons Outdoor gebruik maakt van hoogwaardig materiaal.