Teak

Ben je op zoek naar een teak loungeset? Dan ben je hier aan het goede adres.

Wij bespreken hier uitgebreid over loungeset gemaakt van teak. 

Er is steeds meer aanbod naar deze loungeset en met het hout wordt gespeeld. Soms bestaat de hele set uit teak, soms wordt er subtiel gebruik van gemaakt door het bijvoorbeeld aan de zijkant terug te laten komen bij een platform loungeset of het te gebruiken voor de armleuningen of rugleuningen.

Teak loungeset

Teak loungeset kopen

Een nieuwe loungeset kopen is een leuke bezigheid maar er komen misschien ook veel vragen bij kijken. Ga je voor een volledige loungeset van teak hout of gedeeltelijk zoals bijvoorbeeld alleen de platformen aan de zijkant bij een platform loungeset?

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat teak hout een keer per jaar behandeld dient te worden om de levensduur te verlengen.

Teak loungeset voor 2 personen

Op zoek naar een kleine set of iets geschikts voor jouw balkon? Bekijk dan loungesets voor 2 personen.

Teak loungeset voor 3 personen

Ook voor 3 personen zijn er mooie producten beschikbaar.

Teak loungeset voor 4 personen

Een van de gangbare maten is een loungeset voor 4 personen. Hierdoor zul je bij deze sets voldoende keuze hebben.

Teak loungeset voor 5 personen

Een andere gangbare maat is de set voor 5 personen. Hiermee zul je dus ook voldoende keuze hebben.

Teak loungeset voor 6 personen of meer

Wil je echt gaan uitpakken? Bekijk dan de grote loungesets die geschikt zijn voor 6 personen of meer.

Teak loungeset outlet

Waarom zou je meer betalen voor je loungeset als je ook kan profiteren van mooie aanbiedingen? Dat denken wij dus ook daarom houden wij dus zeer goed in de gaten of er ergens prachtige acties zijn voor een teak loungeset, zodat jij daar van kan profiteren.

Teak loungeset tuin

Wil jij een teak loungeset voor in je tuin? Dat is zeer begrijpelijk. Dit zijn vaak prachtige tuinsets die goed passen bij een mooie groene of natuurlijke tuin.

Merken teak loungeset

grote merken maken maar wat graag gebruik van teak hout. Begrijpelijk want deze sets worden steeds populairder bij de consument. Zo maakt Suns gebruik van teak hout en ook het topmerk 4 seasons outdoor heeft diverse sets hiervan.

Exotan lucca teak loungeset

Een populaire loungeset die gemaakt is van teak is de Exotan lucca. Deze fraaie stoel bank combinatie heeft een mooie natuurlijk uitstraling en past in bijna iedere tuin.

De set komt het best tot zijn recht bij wat groen zoals een klim op of andere gekleurde planten. Echter kan deze loungeset ook prima onder een overkapping staan.

Exotan lucca teak loungeset

Teakhout is een zeer populair materiaal voor tuinmeubelen. Het is duurzaam, bestand tegen water en heeft natuurlijke oliƫn die het bestand maken tegen insecten.

De teakhouten loungeset is niet alleen een prachtige decoratie voor je tuin of terras, maar heeft ook een elegant design waardoor je je als een koning in je eigen huis zult voelen.

Teakhout heeft een aantal eigenschappen die het perfect maken voor meubels. Het is duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en bestand tegen externe elementen zoals water.

Het teakhout wordt geoogst van plantages in Indonesiƫ, die beheerd worden door de Indonesische overheid. Dit betekent dat het proces van oogsten en produceren van teakproducten duurzaam en milieuvriendelijk is.

Dit type meubelset kan zowel binnen als buiten gebruikt worden omdat het gemaakt is van natuurlijke materialen die bestand zijn tegen elementen van buitenaf zoals water.

Teakhout is een hardhoutsoort met een natuurlijke olie die het beschermt tegen insecten en bederf. Ook is het bestand tegen rot, waardoor het jarenlang meegaat zonder gebruikssporen.

Het teakhout dat in deze meubelset wordt gebruikt, is duurzaam geoogst, wat betekent dat de bomen worden gekapt op een manier die het bos gezond laat en kan teruggroeien.