Teak loungeset

Ben je op zoek naar een teak loungeset? Dan ben je hier aan het goede adres.

Wij bespreken hier uitgebreid over loungeset gemaakt van teak. 

Er is steeds meer aanbod naar deze loungeset en met het hout wordt gespeeld. Soms bestaat de hele set uit teak, soms wordt er subtiel gebruik van gemaakt door het bijvoorbeeld aan de zijkant terug te laten komen bij een platform loungeset of het te gebruiken voor de armleuningen of rugleuningen.

Teak loungeset

Teak loungeset kopen

Een teak loungeset kopen is een leuke bezigheid maar er komen misschien ook veel vragen bij kijken. Ga je voor een volledige loungeset van teak hout of gedeeltelijk zoals bijvoorbeeld alleen de platformen aan de zijkant bij een platform loungeset?

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat teak hout een keer per jaar behandeld dient te worden om de levensduur te verlengen.

Teak loungeset voor 2 personen

Op zoek naar een kleine set of iets geschikts voor jouw balkon? Bekijk dan loungesets voor 2 personen.

Teak loungeset voor 3 personen

Teak loungeset voor 4 personen

Teak loungeset voor 4 personen

Teak loungeset voor 5 personen

Teak loungeset voor 6 personen of meer

Teak loungeset outlet

Waarom zou je meer betalen voor je loungeset als je ook kan profiteren van mooie aanbiedingen? Dat denken wij dus ook daarom houden wij dus zeer goed in de gaten of er ergens prachtige acties zijn voor een teak loungeset, zodat jij daar van kan profiteren.

Teak loungeset tuin

Wil jij een teak loungeset voor in je tuin?

Merken teak loungeset

grote merken maken maar wat graag gebruik van teak hout. Begrijpelijk want deze sets worden steeds populairder bij de consument. Zo maakt Suns gebruik van teak hout en ook het topmerk 4 seasons outdoor heeft diverse sets hiervan.

Exotan lucca teak loungeset

Een van de populairste teak loungeset is de Exotan lucca. Deze fraaie stoel bank combinatie heeft een mooie natuurlijk uitstraling en past in bijna iedere tuin.

De set komt het best tot zijn recht bij wat groen zoals een klim op of andere gekleurde planten. Echter kan deze loungeset ook prima onder een overkapping staan.

Exotan lucca teak loungeset

Andere materialen

Niet op zoek naar een loungeset van teak? Bekijk dan eens een van de volgende categorieën: