Loungeset voor 3 personen

Een loungeset 3 personen is een wat minder gangbare model. 

Dat zie je ook aan het aanbod dat wat minder groot is. 

Het aanbod bestaat eigenlijk alleen uit 3 persoons loungebanken en eventueel een chaise longue. 

Bestel hier voordelig een loungeset voor 3 personen

Loungeset 3 personen

Materiaal loungeset 3 personen

We zeiden net dat het aanbod van soorten loungesets redelijk beperkt is. 

Echter op het gebied van materiaal is er wel een ruim aanbod. Hieronder bespreken we de diverse materialen. 

Aluminium loungeset 3 personen

De meeste 3 persoons loungesets zijn gemaakt van aluminium. 

Als je voor een aluminium loungeset gaat heb je vaak een moderne en strakke loungeset. Ideaal dus als je een moderne tuin hebt. Daarnaast heeft een aluminium loungeset ook als voordeel dat er weinig onderhoud nodig is. 

Teak loungeset 3 personen

Naast aluminium wordt er vaak ook gebruik gemaakt van hout.

Dit geeft een wat meer natuurlijke uitstraling en een wat warmere uitstraling. Om het teak hout in goede conditie te houden heeft het wel regelmatig onderhoud nodig met teak protector. 

Wicker loungeset

Een van de bekendste materialen bij tuinmeubelen is het wicker vlechtdraad. Vandaar ook dat er voor een 3 persoons loungeset er keuze is voor een set die gemaakt is van wicker. 

De kenmerken van een loungeset gemaakt van wicker is dat het een landelijke en natuurlijke uitstraling heeft. Daarnaast is het ook een vrij onderhoudsarme loungeset. Alleen het schoonmaken kan af en toe een beetje lastig zijn tussen het vlechtdraad. 

Diverse merken

Er zijn diverse merken die een loungeset voor 3 personen aanbieden. Hieronder vind je een overzicht van enkele merken die een 3 persoons loungeset aanbieden. 

3 delige loungeset

Soms wordt er ook gesproken over een 3 delige loungeset. Echter is dit zeker niet altijd een loungeset voor 3 personen. Het kan dan ook gaan om bijvoorbeeld een 2 persoons zitsbank links, een 2 persoons zitsbank rechts en een corner. Zo’n set biedt dan plaats aan 5 personen in plaats van 3 personen. 

Kleinere of grotere loungeset

Is een loungeset voor 3 personen het net niet voor jou? 

Bekijk dan eens de loungeset voor 2 personen als je iets kleiners wilt of 4 persoons loungeset als je iets groters wilt.