Loungeset 6 personen

Een loungeset voor 6 personen is ideaal als je regelmatig gasten ontvangt waarmee je samen in de tuin mee wilt ontspannen.

Hiermee zorg je dat je gasten comfortabel kunnen zitten en zorg je voor een prachtig woonkamer gevoel, maar dan buiten.

Ben je op zoek?

loungeset 6 personen aluminium

Ben jij op zoek naar een mooie loungeset voor 6 personen? Wellicht dat dan een loungeset gemaakt van aluminium de uitkomst biedt.

Het voordeel van een aluminium loungeset is dat het weinig onderhoud nodig heeft.

Daarnaast hebben aluminium loungeset ook een zeer moderne uitstraling.

Loungeset voor 6 personen kopen

De 6-persoons loungeset is ideaal voor wie van het buitenleven wil genieten en gasten wil ontvangen. De set bestaat uit een tafel, twee banken en vier stoelen.

De tafel is groot genoeg voor zes personen, evenals drankjes en eten. De banken zijn heerlijk om op te rusten of op te zitten terwijl je kletst met je vrienden of familie. De stoelen zijn bekleed met een duurzame stof die makkelijk schoon te maken is.

Met deze set zal elke buitenruimte als thuis voelen!

Als je op zoek bent naar een meubel dat plaats biedt aan 6 personen en een luxe uitstraling heeft, dan is dit de set voor jou. Het heeft een elegant ontwerp en zal perfect zijn voor uw tuin.

De tafel is gemaakt van hoogwaardig hout en heeft een mooie afwerking. Ook de stoelen zijn gemaakt van hout en hebben comfortabele kussens. Je kunt kiezen uit 4 verschillende kleuren – bruin, wit, blauw of rood – naar jouw smaak.

Deze set is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een meer intieme ruimte om van het buitenleven te genieten.

De set is gemaakt van hoogwaardige materialen en kan bij alle weersomstandigheden worden gebruikt.

Deze set is zowel binnen als buiten te gebruiken.