Loungeset 4 personen

Een loungeset voor 4 personen kan voor een hoop gezelligheid zorgen.

Dit geeft je de mogelijkheid om er andere mensen te ontvangen of je kan gezellig met je gezin buiten zitten.

Er zijn diverse opties als je kiest voor een loungeset die voor 4 personen geschikt is.

Optie loungeset 4 personen

Bij een loungeset van 4 personen is er veel keuze.

Zo heb je modulaire sets met een 2-zitsbank links en een 2-zitsbank rechts. Hiermee zou je een lange loungebank kunnen maken. Uiteraard zijn er ook hoekbanken deze kan ook geschikt zijn om 5 mensen op te ontvangen. Echter valt de hoek weg en is niet ideaal dus een hoekbank zou je ook onder de 4 persoons loungeset kunnen rekenen.

Daarnaast heb je ook nog de setjes.

De meest bekende variant hiervan is de combinatie met 2 loungestoelen, een loungebank voor 2 personen en een loungetafel. Hierdoor komt het aantal uit op een loungeset voor 4 personen. Je ziet echter ook steeds vaker een combinatie met 2 loungebanken voor 2 personen of een volledige set bestaande uit 4 loungestoelen.

Dining loungeset 4 personen

Wil je loungen combineren met dineren, lunchen of ontbijten.

Dan is een dining loungeset de perfecte oplossing. Hierbij krijg je een loungeset die iets hoger is dan de gemiddelde loungeset. Hierdoor kan je nog wel comfortabel op de bank zitten, maar zit je ook op ideale eet hoogte. Een echte dining loungeset wordt ook geleverd met een hoge tafel waaraan je heerlijk kunt genieten van je maaltijd.

Materiaal loungeset

Een loungeset voor 4 personen is een heel gangbaar aantal. Daardoor is het in vrijwel alle materiaal soorten verkrijgbaar. Zo heb je uiteraard de keuze uit de bekende materialen als aluminium, teak en wicker. Maar ook de wat nieuwere materialen rope en outdoor textiel bijvoorbeeld leveren loungeset die geschikt zijn voor 4 personen.