Lage loungeset

Er zijn diverse loungesets in verschillende soorten en maten. 

Zo heb je ook de lage loungeset, die steeds populairder worden. 

Lage platform loungeset

Vaak zie je bij de lage loungesets dat het een platform loungeset is. Door de lage zithoogte in combinatie met de mooie open kant in plaats van armleuningen zorg je voor een mooie moderne uitstraling. 

Vaak liggen de prijzen van de lage loungesets ook vrij hoog en is het echt een middensegment tot hoogsement type loungeset. 

Synoniem lage loungeset

Een lage loungeset is een echte Nederlandse benaming natuurlijk. Vaak wordt er voor de loungeset ook een mooie marketing term gebruikt. Daarom kan je af en toe ook wel eens de term low-lounger tegen, hiermee wordt ook een lage loungeset bedoelt. 

Lage loungesets van Suns tuinmeubelen

Wij houden natuurlijk de loungesets trends in de gaten. En momenteel zien wij dit soort loungesets alleen nog bij Suns.  

Lage loungeset
Loungeset lage - loungesetbuiten.nl

Kenmerkende kussens

Een ander opvallend feit aan de low-loungers is dat ze meestal uitgerust zijn met enorme dikke kussens. 

De loungest is uiteraard uitgerust met zitkussens en rugkussens, maar vaak is er ook nog een extra kussen dat wordt meegeleverd. 

Er ontstaat namelijk soms een behoorlijk gat tussen de rug van de persoon en de rugleuning/rugkussen. Om deze comfortabel te overbruggen wordt er een kussen bijgeleverd die je tussen je rug en de rugleuning in kan stoppen. 

we hopen dat je zo een beter beeld hebt gekregen van de lage loungeset. 

Mocht je nog andere interessante low-lounger tegenkomen of nog bepaalde vragen hebben. Kun je altijd contact met ons opnemen via info@loungesetbuiten.nl